Bestuur en trainers

Bestuur

Geen sportclub zonder bestuur. Het bestuur van de Thorhoutse Zwemclub Thor is opgebouwd uit het dagelijks bestuur met daarnaast nog enkele bestuursleden met elk hun verantwoordelijkheden. Het dagelijks bestuur bestaat uit de voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en de penningmeester. Het bestuur bepaald het beleid binnen de club en neemt hiervoor de nodige beslissingen.

Hebt u opmerkingen of vragen dan kan je steeds deze mensen aanspreken of een bericht sturen via de contactpagina.

Het bestuur bestaat uit volgende leden.

Dagelijks bestuur:

• Voorzitter: Carl Desmet
  • Penningmeester: Stefanie Nuytten
  • Secretaris: Ewout François
  • Sportsecretariaat: Ewout François

Bestuursleden:

• Hubert Backs
  • Evie Vervaeke
  • Griet Dewandelaere
  • Petra Mortaignie
  • Graciella Vitale

Trainers

Een sportclub kan ook niet zonder zijn trainers. De trainers van dienst zijn.

• Daphne
  • Emma
  • Ester
  • Graciella
  • Griet
  • Hannes
  • Hubert
  • Jens
  • Réne
  • Siel

Wil je ook deel uitmaken van deze enthousiaste groep trainers laat dan zeker niet na om ons via het contactformulier te contacteren.

Official, afgevaardigde of vrijwilliger

Een sportclub kan ook niet zonder de steun en inzet van de vele vrijwilligers. Heb je zin om je in te zetten voor de club als official of afgevaardigde op wedstrijden, of heb je zin om wat te helpen bij de organisatie van onze wedstrijden of activiteiten?

Aarzel niet om iemand aan te spreken voor informatie of om aan te geven dat je hiervoor zin hebt. Ja kan ook gebruik maken van het contactformulier.

Torhoutse Zemclub Thor TZT

Berg op Zoomstraat 22